18 Mayıs 2013 Cumartesi

ufacık bitenler

merhabalar...

ufak çaplı biten ürünlerimi göstermek istedim çünkü kutularını artık daha fazla bekletemiycem atıcam :)






ilk olarak yves rocher hydra specific gece kremi.. bu kremi roaccutane kullandığım zamanlar gece sürmek için almıştım. kendisii çok çok çok yoğun nem veren bir krem. su bazlı değil. nem vermesinden çok memnun kaldım. cildim tekrar karma olduğu için bunu bir daha almam çünkü bunu sürüp yattığımda sabahleyin yüzüm yağlanmış oluyordu. nem vermesi dışında ekstra bir şey göremedim ben :) kuru ciltlere tavsiye edebilirim.

diğer ürünüm ise bu 2. kutum olan nivea aqua sensation göz kremi.. bununda nemlendirmeden başka etkisini göremedim zaten daha 22 yaşında olduğum için nem veren ürünler tercihim. hemen emiliyor beklemenize gerek yok makyajdan önce uygulayabilirsiniz rahatça.. bunun 3. kutusunu almadım şu an loreal kullanıyorum ve ondan şuan çok memnunum..ama yoğun nem isteyenlere bu kremide tavsiye edebilirim..

lady gaga tester ürün. kokusu muhteşem !

maybelline one by one volume. sonunda bitti ! bir daha almam. çünkü benim istediklerimi malesef maybelline rimelleri karşılamıyor.. ama yoklukta gider :)

avon supershock. bu rimel işte gerçekten efsane ! tekk tek ayırması uzatması dolgunlaştırması herşeyiyle mükemmel..

bu ürünlerin kutusunu attığım için internetten resim buldum kusura bakmayın :)

clean and clear parlama karşıtı yüz temizleme jeli. temizlemesi güzel ve parlamayı gerçekten önlüyorrr.. elimdeki temizleme jelleri biterse tekrar alabilirim bundan..

gliss şampuan ve saç kremi.. normal şampuan ve saç kremi işte :) ben şimdiye kadar saçlarımda herhangi bir şampuan ya da saç kreminin etkisini göremedim bana göre hepsi aynı :)

 tabi arada bir diş macunu ve vucut kremide bitirdim ama onlarında kutusunu attım :)

renkli günler geceler sabahlar...

2 yorum:

  1. one by one maskaraya ben de alışamadım bir türlü, colossal'ı tavsiye ederimi ama :)

    kesinlikle supershock efsane. ilk fırsatta tekrar alacagım!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende artık sanırım loreal'den başka markanın rimelini almıcam :) tabii benefiti ayrı tutuyorumm :))

      Sil