25 Nisan 2013 Perşembe

bir alışveriş daha... #watsons

merhabalar...

bu aralar çook yoğunum kusura bakmayın yazı pek giremiyorum.. makyajımın resminide çekemiyorum aceleyle çıkıyorum genelde evden.. umarım eski rahatlığıma kavuşurumda bol bol yazarım sizlere gene :) geçen gün watsonstan ufak çaplı bir alışveriş yaptım... bakalm neler almışım..


1- evettttttttttttttttttttttt.. !!!! sonunda loreal volume million lashes excess'i aldım.. çıktığı ilk günden beri gözümü üzerinden ayırmadım.sonundaa  eyhhhh banane be evde 2 tane açılmamış !! rimelim varsa deyip 3. açılmamış rimelimide almış bulunmaktayım..
2- loreal super liner.. ben bunu göz kalemi sanıyordum meğersem keçe uçlu likit eyelinermış bu karşiiiimm benimmm :) bunuda kullanmadım daha bitmediler çünkü şu an kullandıklarım.. iki ürünü set olarak aldım ben.
3- maybelline color tattoo 04 numarası. diğer renklerin testerı yoktu o yüzden bakıp alamadım. bence bazı mağazalar bu yönden çok zayıf. testerı olmadan bakmadan nası ürün alcam ben arkadaşım !! simsiz kahverengi ürünün rengi. ben kahvelerin kızı olduğum için aldım :)

4- down under argan yağlı saç bakım maskesi
5- DUAY saç bakım kremi
6-watsons duş jeli
7-elseve nem kolajen şampuan. (( ben tatile gidiyorummmm !!! bunlarıda yanımda götürcem:) )))

6 yorum:

  1. Güle güle kullan cnm :)

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan,rimeli bende merak ediyorum umarım memnun kalırsın ;)

    YanıtlaSil
  3. Tesekkur ederimm :) bende cok merak ediyorum rimeli elimdekiler bitsede acsam:)

    YanıtlaSil
  4. Argan yagli maske ile ilgili yorumlarini bekliyorumm ve blogma gelirsem cok sevinirim http://balbocegiilekozmetik.blogspot.com/:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz daha kullanip yorumlayicam insallah :)

      Sil