21 Mart 2013 Perşembe

The Body Shop Kaş Farı 01

 Merhabalar,

bugünkü konuğumuz tbs'nin kaş farı. öncelikler kirliliğinden dolayı özür dilerim :( ben genelde böyle şeyleri temizlemeye üşeniyorum ama günün birinde temiz kutularım olcak benmde inanıyorum :)


gelelim ürüne ;

  

ben bunu sanırsam yaklaşık 2 senedir kullanıyorm ve başka kaş farım yok,her gün olmasada sık kullanıyorum.ama gördüğünüz gibi ufacık azalma mevcut oda koyu renginde bu nasıl biticek çok merak ediyorum :) bendeki 01 numarası yani en açık olanı.bir koyu bir de açık renk olmak üzere 2 far var gördüğünüz üzere. ben genelde ikisini karıştırarak kullanıyorumm koyu renk tam oluyor aslında bana :) bunu normal far olarakta kullanabilirsiniz ama ben hiç denemedim daha. içinden 2 ayrı uçlu kendi fırçasıda çıkıyor; biri kesik uölu diğeri incecik uçlu.ince tarafını hiç kullanmadım,kesik uçlu tarafını bir ara kullanıyordum ama fırça çok küçük olduğu için artık onuda kullanmıyorum. bu ürünü ben tbs'nin ruj fırçasıyla uyguluyorum ve o şekilde memnunum :)

fiyatı tam hatırlamıyorum ama en az 20'dir tahminimce..indirimde alabilirsiniz eğer güzel bir kaş farı istiyorsanız.renkleri bileğime uyguladım daha iyi anlayabilmeniz için. 

kısacası ben bu fardan memnunum benim ihtiyaçlarımı karşılıyor başka kaş farlarına gözüm hiç kaymadı :) bitene kadar kullanırım tabi biterse :)

renkli günler,geceler,sabahlar ..

6 yorum:

  1. benim kömür karası kaşlarıma kaş farı bulmak işkence :) en son çare olarak flormarın siyah farını kullandım iyi gibi şimdilik :D

    YanıtlaSil
  2. ya zaten kaş farı bence makyaj piyasasının çıkardığı en saçma şey olsa gerek :) normal mat farlardan bir farkı yok bence :) tamamen bizleri nasıl batırırz diye çıkarmışlar :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de bunu kullanıyorum devamlı çok da memnunum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla güzel iş görüyor fazlasına gerekte yok bence :)

      Sil
  4. Kaında denediğin bir resmini yayınlaman mümkün olursa çok sevinirim:) Benim de almak istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kisa zamanda cekip koyucam canm :)

      Sil