23 Şubat 2013 Cumartesi

acil parfüm önerisii

kızlarrr kızlarrrr... ailem yurtdışında ve ben parfüm getirticem ama istediklerim bile orda çok çok pahalıymış biraz yüksekten uçmuşum :) sizin çook beğendiğiniz parfümler neler acaba ?  ben hypnose ve gucci envy me hastasıyım. çook tatlı olmayan çookta ekşi olmayan kokulardan hoşlanıyorum :)

yarına kadarrrrr en acilinden yardımcı olun bana pleaseeee :(

8 yorum:

  1. Ben herkese Cacharel Scarlett'i öneriyorum :-) En sevdigim parfümlerden biri ve fiyat olarak orta gibi. Ama Hypnose ve Envy Me'ye benzemiyor kokusu, belki begenmezsin =/ Cok tatli ve ciceksi bir kokusu var, cok ferah, ilk bahar icin mükemmel!

    YanıtlaSil
  2. çokkk saol cnm önerin için :) yarın koku avına çıkıcam bunada mutlaka bakıcam not aldım :)

    YanıtlaSil
  3. Canım dior miss cherie deneyebilirsin , gerçi onun kokusu bayaa şekerli ama diorlar aşırı kalıcı oluyorlar , eau de parfum yerine eau de tualetlerini dene hem daha ucuz oluyorlar hem de çok aşırı baymıyolar.Prada'nın Hard Candy'si var o da çok başarılı ve kalıcı , yarın muhakkak onun kokusuna bakmanı öneririm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamamm canm çok saoll bunlarıda not aldım mutlaka bakıcamm :)

      Sil
  4. elizabeth arden beauty benim hayatım boyunca kokladığım en güzel şeydi. 7-8 sene önce kullanmıştım ve hala unutamadım. çok güzel bi kokusu vardı kadınsı ama ağır değil. artık türkiye'ye gelmiyor ama sitesinde bakmıstım hala vardı. ona da bi baksın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tavsiyen için teşekkürler cnmm ama ben kokusunu bilmediğim şeyleri alma taraftarı değilim ki üstelik elimin altında yüzlerce parfüm çeşiti varken onların arasından seçmem en iyisi:)

      Sil
  5. Merhaba chanel chance ve burberry classic güzeldir.Burberry classiğe ilk başladığımda 7 sene bırakamamıştım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabaa..chanel'e bakıcam ama evde 2 tane açılmamış burberry parfümüm var :) tavsiyen için teşekkürlerrr

      Sil